Reading the Code of Canon Law, published in Portuguese by the publisher Loyola, there is a footnote referring to Canon 869, which deals with accepted cases of rebaptism. There, you can find an answer to your question. This is what I transcribe below:
Several churches, no doubt, validly baptize. For this reason, a Christian baptized in one of them can not normally be rebaptized, not even under condition. These churches are:
a) Eastern Churches (“Orthodox”, which are not in full communion with the Roman Catholic Church, of which at least six are present in Brazil);
b) Vedic-Catholic Church;
c) Episcopal Church of Brazil (“Anglicans”);
d) Evangelical Church of Lutheran Confession in Brazil (IECLB);
e) Evangelical Lutheran Church of Brazil (IELB);
f) Methodist Church.
B. There are several Churches in which, although there is no justification for any reservation on the prescribed baptismal rite, however, because of the theological conception they have of baptism - for example, which baptism does not justify and is therefore not so necessary - some of their pastors, it seems, do not always express urgency in baptizing their faithful or in following exactly the prescribed baptismal rite: also in these cases, when there are guarantees that the person was baptized according to the rite prescribed by these Churches, it can not be renounced , nor under condition. These Churches are:
a) Presbyterian churches;
b) Baptist churches;
c) Congregationalist churches;
d) Adventist churches;
e) the majority of Pentecostal Churches (Assembly of God, Christian Congregation of Brazil, Church of the Foursquare Gospel, Church God is Love, Pentecostal Church “Brazil for Christ”);
f. Salvation Army (this group does not usually baptize, but when it does, it performs it in a valid way regarding the rite).
C. There are Churches from whose baptism one can prudently doubt, and therefore, as a general rule, the administration of a new baptism is required, on condition.
These Churches are:
a) United Pentecostal Church of Brazil (this Church baptizes only “in the name of the Lord Jesus”, not in the name of the Holy Trinity);
b) “Brazilian Churches” (although no objection can be raised to the matter or form employed by the “Brazilian Churches”, however, one can and should doubt the intention of its ministers, according to the CNBB Monthly Communiqué, September (see also the Ecumenical Guide, the entry “Brazilians, Churches”);
c) Mormons (deny the deity of Christ, in the authentic sense and, consequently, its redemptive role).
D. They certainly baptize:
a) Jehovah’s Witnesses (deny faith in the Trinity);
b) Christian Science (the rite practiced, under the name of baptism, has matter and form certainly invalid. Something similar can be said of certain rites which, under the name of baptism, are practiced by some non-Christian religious groups, such as the Umbanda).
As the Anglicans are in the first group, most likely you do not have to be baptized, since your baptism is already valid
Obviously, I am assuming that there is no significant doctrinal difference between Brazilian and other Anglicans.
The Peace of Christ!